GEDAAN MET OORSUIZINGEN

GEDAAN MET OORSUIZINGEN

Heb je last van oorsuizingen of druk op je oren? Jaren geleden had ik daar ook last van tot ik meidoorntinctuur ontdekte.

MEIDOORN (Crateagus)

In het verleden stond de meidoorn centraal tijdens de meifeesten. Als symbool van vruchtbaarheid en vernieuwing van de natuur werd er een meikoningin gekozen die een kroon kreeg van meidoornbloesem.

Meidoorn versterkt de hartspier en verhoogt de zuurstofvoorziening naar het hart. Vaak ingezet bij oorsuizingen en het voorkomen van trombose. Zelfs bij revalidatie na een hartinfarct kan meidoorn de druk op en in de bloedvaten herstellen.

Oorsuizingen die ontstaan door een verhoogde druk, gerelateerd aan stress, angst, menopauzeklachten en bloeddrukproblemen, kun je behandelen met meidoorntinctuur.

Heb je last van hormonale problemen dan raden we Essential Woman aan. Een natuurlijk product dat je in balans brengt. 

Crataegus of meidoorn stimuleert de bloedsomloop en helpt om de druk in je oor te verminderen. Driemaal daags 1 eetlepel meidoorntinctuur is de aangewezen remedie.

NB: gebruik meidoorn niet bij een acute endogene depressie. Deze vorm van depressie houdt geen verband met recente gebeurtenissen, maar wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een verstoring van de chemische huishouding in het lichaam.

Meer natuurlijke remedies ontdek je in mijn boek "De natuur als medicijn".


Oudere post Nieuwere post

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd