GEEN FUT? 3 TIPS VOOR MEER ENERGIE.

GEEN FUT? 3 TIPS VOOR MEER ENERGIE.

Meer energie hoe doe je dat?

Er zijn verschillende manieren.
Je kunt een
-voedingssupplement innemen,
-energie rijke geuren verdampen of
-energie gevende producten op je huid smeren.

Je kunt een van deze opties kiezen of -omdat het natuurlijke producten zijn-  ze samen gebruiken. Geen synthetische oppeppers maar sterke natuurproducten speciaal voor jou.

Tip 1

Versterk je immuunsysteem met Kurkuma Boost.

Je hebt vast al wel van Kurkuma gehoord en zijn positieve effecten op het lichaam.  Ik denk niet dat er een klacht is waarbij kurkuma niet gebruikt kan worden. In China, Indonesië en India heeft deze wortel op vele plaatsen een heilige status bereikt. Van ontstekingen, reuma, maag- en darmproblemen, tot algemeen tonicum wordt deze geel-oranje wortel overal voor ingezet. De laatste jaren is er zelfs sprake van dat het sommige kankers zou kunnen teniet doen. De ziekte van Alzheimer zou door het gebruik van kurkuma minder slachtoffers maken.

Het is gezond om kurkumapoeder te gebruiken in de keuken, maar het percentage werkzame stoffen is opmerkelijk lager dan bij essentiële olie, de verse wortel of voedingssupplementen.

Kurkuma Boost is gemaakt met etherische olie van Kurkuma en Gember en aangevuld met Bach bloesems.

Door elke dag 3 X per dag een koffielepel in te nemen na de maaltijd stijgt je energiepeil en gaan je maag en darmen beter werken waardoor gifstoffen het lichaam beter kunnen verlaten en goede stoffen beter opgenomen kunnen worden.

Ontdek Kurkuma Boost

 

Tip 2

Verstuif in huis of in de auto geuren die jou energie en meer concentratie geven.

Kruiden tegen depressie. Good Vibrations is gemaakt met de zuiverste essentiële oliën.

-Cypres symbool van het eeuwig leven, de wederopstanding maar ook symbool voor psychologische transformatie. In Tibet gebruikt men al eeuwen Cypres in zuiverende rituelen en voor het ontgiften van negatieve gedachten.

-Basilicum, natuurlijk middel tegen dwanggedachten geeft kracht aan het geloof in zichzelf en laat enthousiasme opbloeien.

-Illumination of verlichting door Wierook, de geur van het hoger. Deze kostbare olie helpt je diep te ademen. Ze versterkt je geloof in de toekomst,helpt je puntgericht denken en maakt alles wat hard is terug glad.

-Rozemarijn helpt je vermoeidheid te overwinnen. Deze prachtige plant die men ook dauw van de zee noemt geeft je concentratie en de kracht om te herinneren wat belangrijk is voor jou. 

-Pompelmoes laat de zon in je hart schijnen. Als natuurlijk middel tegen depressie verlicht zij nerveuze vermoeidheid en mentale verwardheid.

-Mandarijn symboliseert de vreugde en ludieke lichte energie van kinderen die leven zonder angst.

-Men zegt dat het parfum van Litsea Citroen een van de beste kruiden tegen angst en depressie kan helpen wanneer het leven triest en moeilijk lijkt en we het gevoel hebben dat goddelijke interventie ons heeft verlaten. Litsea Citroen geeft ons terug optimisme en herinnert ons eraan dat de engelen alomtegenwoordig zijn. 

 

Hoe gebruik je Good Vibrations blend ?

-Gebruik enkele druppels van deze blend in een verdamper om de ruimte te begeuren.

-Druppel enkele druppels op een tissue en steek het puntje van de tissue tussen de spleten van de radiator in je auto.

-Verdun twee druppels van Good Vibrations blend in een weinig basisolie en breng het dagelijks aan op de polsen.

Ontdek Good Vibrations Blend

 

Tip 3 

Laag energiepeil en wil je opladen? Je huid is je grootste orgaan en slorpt gewillig energierijke crèmes en oliën op.

Wist je dat je je weerstand kunt verhogen door je huid? In onze Health Weerstand verhogend zitten de beste etherische oliën om je immuunsysteem een boost te geven.

 

Wat zijn de werkzame ingrediënten van Health?

Health bevat maar liefst 9 waardevolle etherische oliën.

-Lavendel, voor de meeste mensen een ontspannende geur; heeft meer in zijn mars. Door de bacterie en virus dodende werking wordt lavendel in de hele wereld ingezet om het lichaam een boost te geven en te beschermen.

-Geranium werkt ontstekingsremmend, antibacterieel en pijnverdovend en kan als een van de weinige etherische oliën het lichaam terug in balans krijgen.

-Mandarijn met zijn frisse geur en herstellende eigenschappen wordt geroemd om zijn energie die hij kan brengen na ziekte of periode van stress.

-Tea tree een straffe bacterie en virusdoder gaat het immuunsysteem stimuleren en is een ideale olie voor herstel.

-Ravintsara is tijdens de Corona epidemie een ware hulp gebleken bij het bestrijden van virussen. Het versterkt je weerstand en verzorgt je luchtwegen en longen.

-Ceder atlas stimuleert de lymfe circulatie en het immuunsysteem in het algemeen.

-Citroen stimuleert de leverfunctie, het zuivert en zorgt ervoor dat lever en gal ziek makende stoffen veroorzaakt door stress, medicatie en gifstoffen uit het lichaam kunnen afvoeren.

-Den grove verzorgt de bovenste en onderste luchtwegen en brengt meer zuurstof in het lichaam waardoor vermoeidheid overwonnen wordt.

Niaouli verbetert de ademhaling, versterkt de weefsels en werkt als een ware ontstekingsremmer.

Hoe gebruik je Health Weerstand Verhogend? 

Gebruik: 2 x per dag aanbrengen op buik, polsen en onder voetzolen.

Eenmaal in de ochtend en eenmaal uiterlijk in de vroege avond.

Ontdek Health en krijg meer energie


Oudere post Nieuwere post

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd