Help je lichaam meer weerstand te krijgen.

Help je lichaam meer weerstand te krijgen.

4 Onmisbare natuurlijke producten om jouw weerstand te ondersteunen. Samen in een mooi voordeel pakket voor jou. Zo heeft de herfst:winter geen vat op jou.

Ontdek het weerstand pakket

Het wordt weer kouder, donkerder en dat heeft zo zijn weerslag op ons lichaam en ons gemoed. Wapen jezelf met deze 4 kanjers en ga op een gezonde evenwichtige manier door de herfst en winterdagen heen.

 

1) Gebruik Gember en Kurkuma.

Gember is natuurlijk heerlijk verwarmend in een kop thee met honing en citroen. Een echte opknapper als je kou of grieperig bent. Kurkuma vind je dan weer vaak terug in capsules als voedingssupplement of in voeding. Het helpt ontstekingen te vermijden en zorgt voor een goed werkende maag- en darmflora waardoor je makkelijk afvalstoffen kunt kwijtspelen.

Kurkuma Boost bevat Gember, Kurkuma en Bachbloesems in hoge concentraties.

Ontdek Kurkuma Boost

 

2) Respiro crème

Wist je dat door een crème op je huid te smeren -boordevol werkzame stoffen uit kruiden - je jouw lichaam een opkikker kunt geven?

Grove den is een etherische olie die veel gebruikt wordt bij luchtwegproblemen. Niaouli ruikt krachtig en wordt wereldwijd geroemd voor zijn werkzaamheid naar de sinussen toe. Benzoë is wat milder maar helpt om slijmen op te hoesten.  Tea tree wordt nog steeds veel gekweekt in Australie en staat onder streng toezicht van de Australische overheid. Het wordt er gebruikt als bacteriedodend middel ene om het immuunsysteem op te krikken.

Ontdek Respiro crème 

 

3) Thymus siroop

Geen plakkerige suikertoestanden maar veel Tijm, Gember en Cajeput gecombineerd met agavesiroop.  

Cajeput werd vroeger veel ingezet als een natuurlijk antibioticum. Door de opkomende nieuwe geneesmiddelen verdween het uit de aandacht. 

Tijm die ervoor bekend staat om keel en luchtwegen te verzorgen stimuleert ook de thymusklier. Deze klier die achter het borstbeen ligt is verantwoordelijk voor het stimuleren van infectiebestrijders.

Ontdek Thymus siroop

 

4) Ravintsara etherische olie

Een levendige geur die in een diffuser kan ingezet worden bij kou en griep. Maar, ook in de auto. Vouw een tissue tot een puntje en steek dat puntje door een gleufje van je radiator in je auto. Besprenkel de tissue met enkele druppels Ravintsara en verspreidt zo de geur in je eigen cocon auto.  ;-)

Ontdek Ravintsara etherische olie


Oudere post Nieuwere post

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd