Mijn lichaam stelt zich open voor een verkoudheid

Mijn lichaam stelt zich open voor een verkoudheid

Over and out. Heb jij soms ook dat gevoel? Na weeral een zwaar wispelturig jaar (het jaar van de tijger) kan het goed zijn dat je je moe en uitgeput voelt.

Ik kan ervan mee spreken. De laatste week was het weerstandspakket mijn beste vriend en voelde mij lichaam zwaar en vermoeid aan.

Een goede verkoudheid had mij te pakken en -aan wat wel een ton leek- aan zakdoeken snuiten was het resultaat. Ik wist dat dit moment eraan zat te komen. Een moment dat er rust, en dus minder werk aankwam lag op de loer.

Het uitgestelde moment van stilstand was al enkele keren mentaal uitgesteld. Er moest nog nagedacht worden over welke richtring we in 2023 gingen gaan. Door de grote censuur die er heerst op sociale media en het internet merkten dat onze berichten jullie niet bereikten.

Elk woord dat met gezondheid te maken had of met afgelopen twee jaren werd gebannen en vermeden. En dat leidde tot frustratie. Nadat we het internet eindelijk een beetje onder de knie hadden werden we weer verzocht om nieuwe wegen in te slaan.

En toen kwam die week dat er minder druk op mij lag en dat het even door mijn gedachten flitste" Ik zou graag een week tot rust komen". Binnen de 5 minuten begon ik te niezen en was de loopneus een feit.

Thank God voor het weerstandspakket. ;-)

 

Ik heb Respiro gesmeerd, Kurkuma boost en Thymus siroop ingenomen en Ravintsara vernevelt en geïnhaleerd. Een hele week lang. En gerust, veel gerust.

Ondertussen gaat het al veel beter met mij. Het borrelt nog steeds in mijn hoofd maar mijn lichaam is stilaan terug opgeladen.

De holistische samenstelling van mijn producten zorgt er immers voor dat niet alleen mijn lichaam wordt aansterkt. Het helpt ook emoties te verteren, moed en daadkracht te vinden en vrij te kunnen ademen en spreken.

 

Het is natuurlijk fantastisch dat we terug elkaar kunnen ontmoeten en evenementen en workshops kunnen organiseren. Daarom maakte ik al een agenda op voor 2023. Nog niet volledig, want elke dag broeden we steeds op nieuwe ideeën die even de tijd nodig hebben om op organisatorische wijze tot stand te komen. 

 

Ben jij op zoek naar wat mentale ondersteuning? Dan nodig ik jou uit voor mijn Gratis webinar in het kader van Brain Boost Weekend

 Een webinar over geuren en kruiden die je meer optimisme, concentratie en zelfvertrouwen kunnen brengen.

 

Ik wens jou rust, in je hoofd en je hart.

Lieve groeten,

Creosa


Oudere post Nieuwere post

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd