Ontgiften voor meer vitaliteit

Ontgiften voor meer vitaliteit

ZOUT  zorgt voor een mooie, zachte huid en helpt je lichaam te ontgiften. Het ontsmet en verdrijft pijn in bad of in een voetbad.

-Als je vaak last hebt van allergieën, verkoudheden of sinusproblemen, dan kun je je neus met zout spoelen.

Gebruik daarvoor een neusdouche of een spuit. Als je tandpijn of keelpijn hebt, spoel dan je mond en gorgel met zoutwater. Het zoutwater ontsmet en brengt verlichting.

-Gebruik het in bad

Neem een kopje Epsomzout en voeg er 5 druppels etherische olie van Rozemarijn aan toe. Een goede ontgiften via de huid die je ook nog een opkikker geeft.

 

OLIE trekken om te ontgiften.

Het is een eeuwenoude remedie die je lichaam helpt zuiveren. Als je dagelijks olie trekken doet worden er continue microben en hun toxinen uit je lichaam verwijderd.

Olie trekken doe je door langzaam tussen tanden en kiezen de olie te duwen, te zuigen afwisselend door kauwbewegingen te maken. De olie wordt in de mond gemengd met speeksel, waarna het verandert in een dunne witte vloeistof. Nu moet het worden uitgespuugd.

Olie trekken kan een sterk effect ontgiftend hebben. Je kunt daardoor de eerste dagen tot weken een sterke reactie in je lichaam ondervinden. Je voelt je misschien niet helemaal lekker of zelfs misselijk.  

Gebruik hiervoor Sesamolie die van nature al ontgiftend werkt

 

CITROEN, eenvoudig maar sterk!

Leverklachten kunnen eveneens hoofdpijn veroorzaken.

Ontgift de lever met essentiële olie van citroen (Citrus limonum).

Die olie is geperst uit de schil en smaakt dus helemaal niet zuur.

Neem gedurende 3 weken driemaal daags 1 druppel pure essentiële olie van citroen in.

 

ONTGIFTEN VIA DE HUID.

Kruiden tegen ontstekingen. Een detoxkuur kan ervoor zorgen dat negatieve opgehoopte stoffen in jouw lichaam loskomen en het lichaam kunnen verlaten.

-Als we gestresst zijn produceert het lichaam negatieve stoffen die zich kunnen ophopen in de lever.

-Ook gebruik van medicatie, slechte voeding of synthetische stoffen die je terugvindt in synthetische waspoeders, shampoos, deodoranten en parfums kunnen ervoor zorgen dat de lever overbelast geraakt.

 

Gevolg =

-Meer ontstekingen in het lichaam

-Verminderde energie

-Verminderde opnamen van vitaminenen en mineralen

-Meer onrust

-Meer emotionele problemen die enorm zwaar aanvoelen

-Verminderde weerstand

-Meer overgewicht

 

Waarom Detox Body Oil gebruiken op de huid?

-Je huid is je grootste orgaan dat verbonden is met alle andere organen in je lichaam.

-Je huid die uit drie lagen bestaat de epidermis of opperhuid, de dermis of lederhuid en de hypodermis of onderhuid transporteren via hun cellen en weefsels werkzame stoffen naar de bloedbanen waar ze opgenomen worden in ons lichaam.

-Je huid wordt gezuiverd en transporteert de afvalstoffen door je lichaam waarna ze het lichaam op natuurlijke wijze kunnen verlaten. 

“Minder ontstekingen, pijn en stress met Detox Body.”

 

 

 Wat doet Detox met je lichaam?

Onze biologische koudgeperste sesamolie bevat vit A, E, B1 en de mineralen fosfor en magnesium. Deze vitaminen en mineralen kunnen ontstekingen bestrijden en spieren en gewrichten verzorgen.

Rozemarijn wat helpt tegen ontstekingen kan werken als een natuurlijke detox. Het stimuleert de huid in alle huidlagen en helpt een vette, doffe en onzuivere huid te ontgiften. Omdat het de circulatie stimuleert werkt het als een tonicum die je helpt bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid.

Grove den zuivert de huid en werkt verlichtend bij spierpijn en reumatische klachten. Grove den staat ervoor bekend dat het de bijnieren stimuleert die verantwoordelijk zijn voor het aanmaken van hormonen zoals adrenaline en cortisol in het lichaam.

Helicryse kan helpen bij uitputting, stress en hoofdpijn door leverproblemen. Op de huid is het een zeer helende olie die ingezet wordt bij acne, littekens en huidallergieën.

Vetiver kan de pancreas op een positieve manier stimuleren. Het gaat huidcellen regenereren en het bindweefsel ontgiften.

 

Detox Body kan leiden naar

-meer energie

-betere huid

-beter slapen

-betere opname van vitaminen en mineralen

 “Maak een nieuw begin !

Zuiver je lichaam en geest terwijl je het oplaadt met vitaminen en mineralen.”

 

Wanneer gebruik je detox ?

-Na langdurig gebruik van medicatie. Je behandeling met medicijnen is afgelopen en je bent genezen. Nu is het tijd om je lichaam terug op krachten te laten komen.

– Na langdurige stressmomenten. Je hebt het beste van jezelf gegeven en de veldslag gewonnen of een nederlaag geleden. Ik hoop van harte van niet. Maar, je lichaam en geest hebben een tol betaald en je lever (waar als je emoties liggen) is overwerkt. Als de rust is weergekeerd is het een goed moment om Detox Body te gebruiken. Je lichaam en geest zullen gezuiverd en verfrist worden.

– Heb je vaak last van ontstekingen die rondwaren in je lichaam ? Dan is Detox Body een goede hulp om deze vervelende klachten te lijf te gaan. Help je lichaam om de gifstoffen die een ontsteking veroorzaken te verwijderen.

 

2 x per dag aanbrengen op polsen, benen en voeten. 

 

Sterk je lichaam met Kurkuma Boost

 

Het is een goede aanvulling om je lichaam aan te sterken met Kurkuma Boost.

Dit product is niet zomaar een voedingssupplement! Doordat het gemaakt is met essentiële olie van Kurkuma krijg je een werking die 100 maal sterker is dan bij het verse of gedroogde kruid.

Dit supplement gaat je maag en darmwerking op een positieve manier stimuleren en werkt sterk ontstekingsremmend.


Oudere post Nieuwere post

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd