PRAKTIJK VOOR LICHAMELIJKE EN GEESTELIJKE GEZONDHEID

PRAKTIJK VOOR LICHAMELIJKE EN GEESTELIJKE GEZONDHEID

Waarvoor kun je bij ons terecht?

-Lichamelijke klachten zoals

pijn, slecht werkende maag en darmen, ontstekingsziekten, reuma en jicht, slaapproblemen of slaapstoornissen, ondersteuning bij behandeling chemotherapie en kankerbehandeling en herstel na operatie.

-Huidklachten zoals

eczeem, psoriasis, schimmels, allergieën en diverse huidproblemen.

-Geestelijke klachten zoals angsten, depressie, uitputting, burn-out, gebrek aan energie en futloosheid en stress.

 

Wat doen we voor jou?

We maken tijd. We luisteren naar jouw verhaal. Met welke klachten ben je bij ons gekomen? Heb je ooit al stappen ondernomen; we horen graag jouw verhaal.

Gebruik je medicatie en ben je het spoor bijster waarom je deze allemaal inneemt. Wij kijken samen met jou alles na zodat jij indien het nodig blijkt kunt overleggen met jouw huisarts over wat nodig is.

 

Hoe gaan we te werk?

 Aan de hand van jouw klachten stellen wij remedies samen. Deze remedies zijn 100 % natuurlijk. Doordat we werken met etherische oliën en biologische producten krijgen we zeer krachtig werkende producten die meteen inwerken op het lichaam. In combinatie met deze natuurlijke producten geven wij energetische behandelingen. Dit zorgt ervoor dat er snel resultaten worden geboekt en er lichamelijke en geestelijke ontspanning ontstaat.

 

*Wat zijn energetische behandelingen?

Deze behandelingen zorgen ervoor dat het energiepeil omhoog getrokken wordt. Het verzorgt het lichaam door een moment van totale ontspanning aan te bieden en de geest vrij te maken van bekommernissen.

Het helpt het lichaam gifstoffen te laten afvoeren en beter en vitaminen en mineralen te laten opnemen. Medicatie gaat hierdoor beter opgenomen worden en zijn werk kunnen doen. Deze behandeling werkt in op het hele lichaam en helpt het zelfgenezend vermogen van het lichaam in gang te zetten. Onderliggende klachten worden opgelost. Het lichaam kan rekenen op een betere bloed, lymfe en energiedoorstroming en geeft de geest de nodige rust. Oude blokkades die steeds weer roet in het eten gooien omdat ze het herstel in de weg staan kunnen zo opgelost worden. `

Een energetische behandeling duurt +- 45 minuten.

Voor een behandeling draag je makkelijke kledij. Er wordt enkel gevraagd om de schoenen uit te doen.

 

Prijs € 45

Energetische behandeling inbegrepen. Indien er producten nodig zijn voor behandeling worden deze apart in rekening gebracht.

 Duur: Een consultatie met energetische behandeling 1,30 uur

 

-Een afspraak maken doe je telefonisch

Creosa Govaers

+32 (0)475/31.23.92

Sint-Lodewijkstraat 74

3600 Genk België

 

Reacties van klanten

O lieve Creosa wat ben ik blij dat ik jou heb mogen leren kennen
Altijd met een geweldige smile en niets is je teveel
Heb een enorm groot vertrouwen in al je producten en kruiden daarvoor dank ik jou met heel mijn hart

veel liefs Lut ❤️🧸

 

------------------------------------------

 

Depressief, met medicatie als enige uitweg volgens de dokters. Maar er was ook een grote kinderwens, en ik wou niets onderdrukken. 

Met de vraag om mijn hoofd even uit te kunnen zetten stond ik in wanhoop voor de deur van Creosa. 

Ik werd ontvangen vol begrip, met warmte en een flinke dosis positiviteit. 

De reiki sessies gaven me rust. Eerst maar voor een uurtje. Maar ik merkte als snel kleine veranderingen. Ik had meer energie, ik voelde me rustiger, kreeg terug zin om dingen te ondernemen. 

Enkele maanden later sta ik er weer, en verwachten we ons eerste kindje. Ik zal Creosa voor altijd dankbaar zijn voor wat ze voor ons heeft betekend. 

Indra

-----------------

"Happy Legs". Ik had eigelijk eerst een foto moeten maken van mijn been om de dikke spatader te tonen. Die is er nog, maar nu veel fijner en niet meer oedemateus. Sommige stukken van deze ader zijn zelfs niet meer zichtbaar!

Ik ben operatieverpleegkundige geweest en heb veel spataders operaties geassisteerd en begrijp moeilijk dat zo'n kruidencrème zo een geweldig effect kan hebben.

 Jeannine

-----------

 

Dank je wel Creosa Govaers voor Good Night crème en het heerlijke pakketjes dat ik mocht ontvangen.

Heb vandaag zeker beter geslapen. Top.

Brigitte

----------

 

Weerstandspakket "Boost je immuunsysteem"

Helemaal tevreden met mijn aankoop.

Dominique

-----------

 

Ik ben zeer tevreden over Flora, het product voor maag en darmen, het werkt goed voor mij. Door dit te gebruiken heb ik minder last van constipatie en pijn in mijn buik. Ik ben een tevreden klant!!

Virginie

------------

 Feedback "Good Vibrations Blend"

Een top blend!

Fabienne

-------------

 

Detox Body Geweldig product. Heerlijke geur. Voel me na het smeren 's morgens al veel positiever.

Viviane

-----------

Ik heb sinds ik 12 jaar ben een psoriasis-achtige uitslag op m'n vingers, handen, tot pijnlijke kloven toe. Ik heb er al een aantal dokters en huidspecialisten vruchteloos naar laten kijken, en ik dacht dat ik daar nooit meer vanaf zou raken, ik ben nu voorbij de 40. Creosa heeft me een zelfgemaakt zalfje meegegeven, en zelfs het stukje ongelovige thomas in mezelf heeft helemaal toegegeven dat het wel degelijk werkt, ik ben er goed mee geholpen.

En het ruikt nog lekker ook :) merci, merci, merci!

Jimmy

----------

"Geur en reuk training"

Ik kan gemiddeld al 2 tot 3 geuren onderscheiden. Dat vind ik een succes!

 

 Jeannine

----------

 


Oudere post Nieuwere post