Step into the light

Step into the light

2024, een jaar waarin het licht weerkeert en mensen hun pad beter gaan zien.  Het jaar dat velen naar een hogere frequentie gaan overstappen en in vertrouwen hun leven gaan volgen.

En daar heeft iedereen in te leren.

Valt het jou niet op hoeveel mensen dit jaar uit zijn gevallen? Door burn-out, stress, ziekte? Natuurlijke kunnen we zeggen dat er een enorme druk is om te presenteren en dat er steeds meer verwacht wordt op het werk.

We kunnen ook zeggen dat het komt door de vaccinaties die ons lichaam, geest en zelfs energetisch veld hebben beïnvloedt.

Maar, het feit is 

onze manier van leven past niet meer

bij alles wat er bij ons en om ons heen gebeurd.

En dat vertaalt zich- indien je toch vasthoudt aan het oude- in emotionele en lichamelijke problemen.

De consultaties die ik afgelopen jaar mocht begeleiden waren vaak ik het begin vanuit een donkere diepte waar het uitzicht niet te vinden was. En terwijl de cliënt om raad vroeg of om hulp smeekte voelde ik dat mijn gevoel nog meer mocht spreken en dat ik dingen mocht benoemen die ik zag. 

De oude trauma's, de gekwetste zielen, de misbruiken lichamelijk en emotioneel, de verstikkingen, de wurgingen, de wurggrepen. Het ontkennen van het bestaansrecht, het verlies van een kind, van een ouder, van een geliefde.

Ik zag ze allemaal

Maar ik zag ook de lichte sterren die aankondigden dat er toch een zwangerschap mogelijk was, ik zag de begeleider in zijn stofjas die zei dat alles goed zo komen en dat die job toch goed zo komen, ik zag de oude Griekse vrouw die strekte bracht tijdens een huilbui. Ik hoorde de man die zei" zeg dat de sleutels in de keukenkast liggen" en ik zag nog veel meer.

Ik zag hoe ikzelf door een onverwerkt trauma uit een vorig leven ellende had meegezeuld naar dit leven. Hoe alles wat ik doorlopen had in dit leven van een burn-out op mijn elfde met angststoornissen, buitenbaarmoederlijke zwangerschappen tot pijnpatiënt mijn energetisch veld en evenwicht hadden verwart en beschadigt.

Trauma's zetten je vaak op je het juiste pad

Mijn trauma's hadden mij op het pad van natuurapotheker gezet. Het werd een natuurlijke evidentie waar ik steeds de vragen volg van de mensen die mijn manier van werken voelen. Zo heb ik producten gecreëerd die het lichaam, geest en ziel ondersteunen. Boeken geschreven, workshops en opleidingen gegeven en heel veel Reiki behandelingen gegeven.

In 2023 mocht ik voor het eerst Reiki opleidingen verzorgen en werd Healing monday online ook een feit. Net zoals alles wat ik ooit gedaan had werd dit een natuurlijk gevolg op de rest. En dit ga ik verderzetten.

De intentie voor 2024

Groeien op spiritueel vlak.

Wees niet bang. Ik laat niet mijn kennis achter over plantkunde, etherische oliën en producten. Het is er en het mag blijven zodat iedereen ervan kan genieten.

Wel heb ik een aantal dingen te doen:

-Producten ontwikkelen die energetische trillingen verhogen.

-Bruuske frequentie veranderingen helpen zetten zodat de balans sneller bereikt wordt.

-Beschadigingen bij mens en dier helpen herstellen.

-Mensen terug opleiden in de kern van alles.

-Mezelf inbedden in de kern van alles.

 

Verwacht je dus aan een prachtig 2024 waarin

veel dingen gaan overwonnen worden.

In de kern van alles.

 

Ik wens jou,

De kracht van de grote eik met berkensap om jou vloeiend te begeleiden,

De vrolijke mimosa om het klein aanwezig plezier te voelen,

en de kracht van witte dovenetel om tot in de kleinste adesr de energie te voelen die jou en iedereen omringt.

 

Lieve groeten,

Creosa


Oudere post Nieuwere post

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd