VERZORG JE HUID MET ABRIKOZENPIT OLIE RECEPT

VERZORG JE HUID MET ABRIKOZENPIT OLIE RECEPT

Abrikozenpitolie (Prunus armeniaca)

 Een plant uit de familie van de roos, is mijn absolute favoriet. Deze levert een zeer milde olie die geschikt is voor lichaams- en gezichtsmassage. De olie wordt koud geperst uit de pitten van de abrikozen en zit barstensvol provitamine A, B1, B2, B6, E en mineralen. De huid neemt deze olie snel op, waardoor hij niet zo vet aanvoelt.De olie helpt bij zonnebrand, hydrateert, toniseert, verzorgt en maakt je huid mooi glanzend en soepel. Fijne lijntjes rond de ogen worden door abrikozenpitolie gladder. En het is een prima olie voor een babymassage. Er zijn vele plaatsen waar je een korte cursus babymassage kunt volgen. Doen! Baby’s vinden het zalig.        

 

Bestel hier jouw abrikozenpitolie

 

Maak een verzorgende gezichtsolie

Neem 100ml abrikozenpit olie en voeg hier 10 druppels essentiële olie van Geranium aan toe.

Gebruik dit dagelijks als huidverzorging.

 

-Bij huidproblemen gaat Geranium helpen. Een droge huid wordt vetter en een vette huid wordt droger. De talgproductie wordt opnieuw geregeld en helpt huidontstekingen, acne, littekens en spataders te verzorgen.

Bestel hier jouw essentiële olie van Geranium

-Bij jeukende kinderziekten met vlekjes zal het de genezing bevorderen zonder littekens achter te laten. Verdun altijd je essentiële olie in een basisolie alvorens op de huid aan te brengen.

-Geranium, natuurlijk middel tegen eczeem.

-Als je last hebt van acne kan je het beste sesamolie als basis kiezen. Deze olie werkt ontstekeningsremmend bij acne en levert samen met etherische olie van geranium een jeukstillend natuurproduct.


Nieuwere post

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd