Wereldkankerdag. Give away

Wereldkankerdag. Give away

We kennen allemaal wel iemand met een vorm van deze ziekte die een zware periode heeft of achter de rug heeft. Onze therapeuten staan klaar om ondersteuning te bieden. Dat doen ze met kennis van zaken, liefde en onze natuurlijke producten By Creosa.

-Heb je behoefte aan een verwenmoment? Extra ondersteuning, lichamelijk of geestelijk. Neem dan zeker eens contact op met een van onze therapeuten die werken met onze natuurlijke producten By Creosa.

❤-Kinepraktijk Fabienne Coenen

In mijn praktijk word ik dagdagelijks geconfronteerd met patiënten die kanker hebben of een verleden. Ik behandel de patiënten met manuele lymfedrainage Vodder na borstamputatie. Sommige komen ook post- operatief in revalidatie. Alsook heb ik regelmatig palliatieve patiënten waar ook een behandelplan voor opgesteld wordt vooral naar comfort-zorg toe.

Voor meer info ben ik altijd bereikbaar via onderstaande gegevens.

Fabienne Coenen

Mosselerlaan 139

3600 Genk 089/308979

0477/272278

 

❤-Gespecialiseerde & oncologische pedicure praktijk Dpuur

Oncologische cliënten kunnen door hun behandeling (chemo, immuun, radiotherapie) heel wat klachten creëren ad voeten. Door middel van de juiste behandeling te verlenen, info & evt producten naar bescherming toe van zowel de huid als de nagels ad voeten kan er heel wat voorkomen worden v klachten ad voeten.  Denk maar aan hand-voetsyndroom, uitval nagels, droge huid, … Voor ik een behandeling uitvoer wordt dit altijd overlegd met uw behandelend oncoloog of dit ik deze periode kan en mag.

Voor nog verdere info/ afspraak, Kan steeds telefonisch.

Dorien Gespecialiseerde & oncologische pedicure praktijk

Dpuur Dorien Moons

Genenbosstraat 42

3560 Lummen

0498/85 22 70

www.dpuur.com

 

❤-Kapsalon ´t Haarhuys

Uw haren niet meer kleuren na chemotherapie? Niets is minder waar... wij helpen u zeer graag verder met heel veel tips en tricks.

Wij zijn een salon in hartje Kempen waar puurheid, eerlijkheid en de natuur centraal staan. Kleuren doen we met producten op oliebasis zo komen ze niet meer in uw lichaam en in de bloedbanen terecht.

Wil jij graag terug shinen met een mooi kleurtje op uw haren?

Welkom in Nijlen.

See you @hethaarhuysnijlen.

Kapsalon ´tHaarhuys

Bianca Michiels

Woeringenstraat 11A

2560 Nijlen

https://www.hethaarhuys.be

03/411.28.84

 

❤-Massage bij Kanker Beij Kaatje Wellness

Vaak zie je hoe mensen na het horen van de diagnose kanker, tijdens de behandeling en na uitbehandeld te zijn, stoeien met lichamelijke, sociale en emotionele klachten.

Je voelt je in de steek gelaten door je eigen lichaam, het vertrouwen is weg. Alle aandacht voor je lichaam is medisch gericht en daardoor raak je uit balans.

Een massage kan helpen om weer in evenwicht te komen, je hoofd leeg te maken en even niet meer te hoeven denken aan ziek zijn. Massage bij Kanker is gericht op ontspanning. Even aandacht voor jezelf. Het verlicht en ondersteund het genezingsproces en heeft onder andere een positieve werking op je slaap en vermindering van stress.

Beij Kaatje Wellness Renate Zelen - van den Beucken

Scheperstraat 3

6099 BC Beegden

Tel. 06.43110836

www.beij-kaatje-wellness.nl

 

❤-Massages voor (ex-) kankerpatiënten @moodmindmassage

In mijn massagepraktijk is iedereen welkom. Vooral mensen die met kanker geconfronteerd worden. Doordat de massages heel zacht zijn, zijn ze veilig tijdens elk moment van het proces.

Deze massages zorgen voor meer innerlijke rust zodat het allemaal wat dragelijker kan verlopen.

Voor meer informatie kan je me steeds contacteren op moodmindmassage@gmail.com of op bovenstaand nummer Massages voor (ex-) kankerpatiënten

@moodmindmassage Steffie Swolfs

Het bremblok 24

2250 Olen

0480/669224 


Oudere post Nieuwere post

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd