B2B

 

Een merk dat gegroeid is uit kennis en 25 jaar ervaring. Na doorgedreven zoektochten naar pure en essentiële ingrediënten met publicaties in boeken en wekelijkse columns hebben we producten neergezet die werken en mensen ondersteunen naar meer algemeen welbevinden.

BEN JIJ EEN PROFESSIONAL?

Je bent voor ons een professional als je een eigen onderneming hebt binnen het domein van schoonheidsspecialisten, voetspecialisten, zorgmedewerkers, masseurs en aromatherapeuten. We leveren onze producten aan deze professionelen (gebruikers of doorverkopers).

Hiervoor hebben we jouw BTW nummer, adres van je zaak en website nodig.

Als je twijfelt of je binnen dit domein valt met jouw onderneming kun je altijd een mailtje sturen naar info@bycreosa.com Wij staan altijd open voor nieuwe impulsen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN PROFESSIONEEL ACCOUNT?

  • Jij bent de eerste die kennismaakt met nieuwe producten en speciale acties voor in jouw salon of voor jouw klanten.
  • Alle producten kan je eenvoudig bestellen tegen inkoopprijzen via onze website. Je ontvangt een login code voor ons portaal voor zelfstandigen.
  • Wij hanteren per order een minimum van € 150 ex BTW. Vanaf € 200 ex BTW gratis levering in Nederland en België.
  • Je loyaliteit wordt beschermd. Wij verkopen onze producten niet aan iedereen en niet op elke hoek van de straat. Ben jij een gemotiveerde verkoper en bestel je regelmatig producten? Dan ben jij de enige in jouw buurt die met ons merk kan pronken! Tweemaal per jaar doen we een evaluatie zodat jij ook een duidelijk zicht hebt op je verkoop en verdiensten.
  • Wij pronken met jou. Wij verwijzen klanten die in jouw buurt wonen altijd naar jouw zaak. Dat is niet alleen beter voor het milieu, zo steunen we de lokale handel én krijgt de klant persoonlijk advies van een specialist.
  • Wij ondersteunen via sociale media kanalen. Wij zorgen voor de nodige content zodat jij eenvoudig reclame kan maken via jouw kanaal.
  • Gratis update en content via privé sociale media. Via een privégroep op facebook en nieuwsbrief uitsluitend voor B2B helpen we jou om inzichten te krijgen. Gaande van wat te doen bij Corona tot welke geuren zijn essentieel in de lente, met kerst, wat mag je niet missen en waar moet je zeker op inzetten.
  • Je leert hoe je klanten advies kan geven en maakt kennis met de nieuwste producten in ons gamma.

INTERESSE?

Stuur een mail naar info@bycreosa.com en we nemen contact met je op.