Bergamot Olie

BERGAMOT OLIE

DE RUSTGEVENDE EIGENSCHAPPEN VAN BERGAMOT OLIE

Bergamot olie bezit de enorme kracht om onrustige en hyperactieve mensen rust te laten ervaren. Het is een geweldige olie voor kinderfeestjes! Deze frisse olie die je kan verdampen op school, op het werk en zelfs in een theaterzaal brengt iedereen terug in een rustige modus en helpt mensen die kampen met depressies, slapeloosheid en stress.

Bergamot olie zorgt voor een reinigende werking op de huid. De frisse geur krijg je er extra bij. Voeg enkele druppels toe aan een neutrale zeep om je gelaat te reinigen. Het geeft je een fris en zuiver gevoel. Na het gebruik van bergamot olie blijf je enkele uren uit de zon.

Bergamot olie kopen kan overal. Maar, de kwaliteit van de olie kan erg verschillen. Wij staan garant voor een zuivere olie die met respect voor de natuur werd geteeld en geoogst.

Maak je eigen eau de cologne met etherische olie van bergamot

HOE BERGAMOT OLIE WORDT GEWONNEN

De bergamotboom die veel gekweekt wordt in het zuiden van Italië dankt zijn naam aan de stad Bergamo. Bergamot olie wordt gewonnen door de schil van de citrusvruchten te kneuzen en koud te persen. Vaak gebruikt in beroemde parfums weet men dat de frisse citrusgeur van deze vrucht rust brengt. De smaak van bergamot olie is wereldberoemd dankzij de verwerking in Earl Grey thee. Tegenwoordig gebruiken beroemde patissiers bergamot olie voor bonbons, gebak en het op smaak brengen van chocolade. Voor een liter olie heb je meer dan 200 kg bergamot nodig. Bergamot olie kopen kan via onze website voor een betaalbare prijs.

Volg ons recept en maak heerlijke chocoladebonbons met bergamot olie

BERGAMOT OLIE ONLINE KOPEN

De olie heeft een rustgevende werking op ieder mens. Het is daarom fijn als je bergamot olie altijd in huis hebt. Bij ons kun je bergamot olie online kopen, het wordt bij jou thuisbezorgd zodat jij rust ervaart en kan genieten van een rustige dag en nacht.