Biologische amandelolie

BIOLOGISCHE AMANDELOLIE

BIOLOGISCHE AMANDELOLIE, EEN ECHTE ZUIVERE OLIE

Biologische amandelolie is een zuivere olie gemaakt van zoete amandelen. Van groot tot klein; iedereen in het gezin kan deze amandelolie gebruiken. Als zachte verzorging bij babymassage gaat het de huid beschermen. Bij verzorging vzal deze biologische amandelolie de huid versoepelen en voeden. Sterke nagels krijg je door elke dag je nagels en nagelriem in te smeren met deze licht verwarmde olie.

Zowel in de voeding als in de gezichts- en lichaamsverzorging heeft deze olie een enorme faam verworven. Heb je een notenallergie? Dan kies je beter voor een andere olie.

Maak een lekkere massagecrème met chocolade. Amandelolie biologisch wordt zo ook super romantisch!

BIOLOGISCHE AMANDELOLIE IS RIJK AAN VETZUREN

Omdat de olie rijk is aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, voor een groot deel oleïne zuur dat ook aangemaakt wordt door onze eigen huidklieren is biologische amandelolie uitermate geschikt om te gebruiken op de huid. Bij zonnebrand kan je deze olie toevoegen of puur gebruiken om te verzachten. Voeg er dan zeker ook enkele druppels etherische olie van lavendel aan toe. 

Biologische amandelolie kopen voor je haar is een goed idee. Is je haar droog? Dan kan je ervoor kiezen om het te verwennen met deze olie. Breng de olie aan over heel het haar met extra aandacht voor de droge punten. Wikkel een warme doek rond het haar en laat 30 minuten tot 1 uur intrekken. Kam je haar goed door en was je haar met onze natuurlijke shampoo. Je haar zal voller voelen en prachtig glanzen.

BIOLOGISCHE AMANDELOLIE KOPEN

Amandelolie biologisch en puur is razend populair. Vooral in de cosmetische zorg speelt amandelolie een belangrijke rol. Zalven voor de gevoelige huid, haarmaskers en gezichtscrèmes, make-up en lotions, ze bevatten vaak allemaal amandelolie.

Door het hoge aantal aan vitaminen B1, B2, B6, E en mineralen kun je bij dagelijks gebruik van biologische amandelolie positieve effecten ervaren. Wacht niet langer met een biologische amandelolie kopen, door het behoud van zijn natuurlijke stoffen heeft de olie een zeer positieve werking op zowel lichaam als geest. Als je de amandelolie bij ons bestelt, dan heb je het binnen een week in huis. Je kunt je bestelling eenvoudig volgen doordat we je een track & trace code mee sturen.