Calendula olie

CALENDULA OLIE

JE HUID HERSTELLEN MET CALENDULA OLIE

Calendula olie of goudsbloem olie staat bekend om zijn verzorgende eigenschappen. Deze mooie goudgele bloem werd al door de Grieken en Romeinen gebruikt vanwege zijn helende werking op de huid. De arabieren gebruikten goudsbloem als thee en andere volkeren gebruikten het om kleur te geven aan textiel, cosmetica en voedsel.
Calendula olie kopen is een goed idee, omdat het geschikt is voor groot en klein bij de verzorging van wonden en gevoelige huid. Bij verbrande, geïrriteerde huid, eczeem en huidklachten gaat calendula de huid helen en littekens tot een minimum terugbrengen.

Calendula olie online kopen kan overal. Maar, de kwaliteit van de olie kan erg verschillen. Wij staan garant voor een zuivere olie die met respect voor de natuur werd geteeld en geoogst.

Tips voor het behandelen van huidproblemen en allergieën ontdek je in deze vlog.

 

DE VERZORGENDE WERKING VAN CALENDULA OLIE

Calendula olie is een verzorgende huidolie die je huid versoepelt, beschermt tegen uitdroging en zorgt voor verzachting van de huid.  Onze calendula olie is parfumvrij, geschikt voor de tere babyhuid en kan gebruikt worden voor babymassage. Bij volwassenen is calendula olie een ideale drager voor het vermengen met essentiële olie. Bij ouderen kan je deze olie inzetten bij doorligwonden. Voeg essentiële olie van roomse kamille, wierook en geranium toe voor een optimale huidherstelling.

DE BESTE CALENDULA OLIE KOPEN

Calendula olie is erg populair. Sommige bedrijven versnijden de olie met minderwaardige producten om meer winsten te genereren. Wij staan garant voor een 100 % zuivere biologische olie boordevol vitamine E.  Je kunt bij ons calendula olie online kopen, wij zorgen dat de olie zo snel mogelijk bij jou in huis is zodat jij deze weldaad kan ervaren.