Kamille olie

KAMILLE OLIE, EEN GENEZENDE OLIE

Roomse kamille is een groenblijvende plant met fijngeveerde bladeren met appelgeur en witte bloemen met een gouden kegelvormig hart. Het grootste deel van de roomse kamille wordt gekweekt in Italië, Frankrijk, Hongarije, Groot-Brittannië en zelfs de VS.

Plant naast een wegkwijnende plant in je tuin een kamilleplantje. Die zal ervan opknappen. Vandaar de bijnaam voor kamille: plantendokter.Kamille olie geeft via de huid ook zijn genezende krachten vrij. Het is vriendelijk voor de huid omdat het voor het grootste deel uit esters bestaat. Daardoor is het een van de meest gebruikte oliën bij kinderen. Als geen ander werkt hij op een zachte manier. Kamille olie online kopen kan overal. Maar, de kwaliteit van deze prachtige olie kan erg verschillen. Vaak wordt deze olie vermengd met chemische componenten. Wij staan garant voor een zuivere olie die met respect voor de natuur werd geteeld en geoogst.

WAAROM ZOU JE KAMILLE OLIE KOPEN ?

Kamille olie kan inspelen op het subtiele, emotionele en lichamelijke niveau. Moet je kindje een ingreep ondergaan in het ziekenhuis? Neem een leuke knuffel en druppel er een druppel roomse kamille en 2 druppels etherische olie van zoete sinaasappel op. Het zal helpen bij spanning en om alle opgedane emoties te verwerken.

ZACHT EN TOCH KRACHTIG WERKEND

Kamille olie kopen, een goede beslissing omdat het vaak in schoonheidsproducten wordt verwerkt. Het is een van die zeldzame oliën die geschikt zijn voor zwangere vrouwen en baby’s. 

Kamille olie online kopen in onze webshop. Het is een zegen voor je huid en een must have als je aromatherapie uitoefent bij kinderen.