Rozemarijn etherische olie

ROZEMARIJN ETHERISCHE OLIE VERBETERT JE GEHEUGEN

Als je rozemarijn etherische olie verdampt kan dit bevorderlijk zijn voor je geheugen.  Doordat rozemarijn je bloedsomloop gaat stimuleren gaat het jouw lichaam wakkerschudden zodat je meer geconcentreerd bent en je geheugen jou niet in de steek laat. Rozemarijn etherische olie kopen is een must. Gebruik hem bij het studeren of op de werkvloer om iedereen gefocust te houden.

Bekijk hier een vlog die ik maakte om studenten extra zelfvertrouwen en concentratie te geven.

DE TRADITIONELE VORM VAN ETHERISCHE OLIE VAN ROZEMARIJN

Rozemarijn die boordevol etherische olie zit wordt al eeuwen gebruikt voor bescherming tegen boze geesten en ziekten. Vroeger geloofde men dat elke ziekte door geesten en demonen werd aangebracht. Daarom moest de lucht gezuiverd worden en werd rozemarijn gerookt tijdens ceremonies. Op belangrijke dagen werd er op rozemarijn die op de grond gestrooid was getrapt zodat de etherische oliën vrijkwamen en iedereen beschermd werd tegen ziekten en slechte geesten.

Etherische olie rozemarijn is ook een echte smaakbom.

Maak scones met rozemarijn olie en geniet van deze zuiderse smaken!

Rozemarijn etherische olie kopen kan overal. Maar, de kwaliteit van de olie kan erg verschillen. Wij staan garant voor een zuivere olie die met respect voor de natuur werd geteeld en geoogst.

ETHERISCHE OLIE ROZEMARIJN, EEN ECHTE OPPEPPER

Rozemarijn etherische olie helpt.  Bij een vette huid of vet haar stimuleert het de huidlagen. Gebruik het zeker ook in bad zodat afvalstoffen worden gestimuleerd om het lichaam te verlaten. Deze olie is niet geschikt voor mensen met nierproblemen, epilepsie, baby’s en kleine kinderen vanwege zijn stimulerende karakter.

Bio rozemarijn etherische olie kopen kan via onze website By Creosa. Het geeft je nieuwe energie en beschermt jou en je gezin.