sandelhout-olie

KOM IN MEDITATIEVE SFEREN MET SANDELHOUT OLIE.

Sandelhout is een van de oudste geuren omdat het stabiliteit geeft aan een parfum, waardoor het effect langer behouden blijft. Sandelhout olie wordt in de aromatherapie gebruikt bij angst en woedeaanvallen. Met zijn iets zwaardere geur zorgt hij voor een rustige ademhaling en is hij zeer geschikt bij meditatie en relaxatie. Voor iedereen die zijn of haar gedachten moeilijk kan ordenen zorgt sandelhout olie voor aarding en plaatst het de gedachten in het hier en nu. Sandelhout wordt vaak illegaal gekapt. De olie wordt ook vaak versneden en vermengd met chemische componenten. Bij ons kun je eerlijk sandelhout olie kopen op volledig natuurlijke basis.

SANDELHOUT OLIE ONLINE KOPEN VOOR EEN VERZACHTENDE WERKING 

 Vermeng enkele druppels van deze olie in een massageolie voor een goede verzorging. Gebruik sandelhout olie in bad voor een goede nachtrust. Meng twee druppels olie in een eetlepel honing. Meng dit goed door. Voeg toe aan het badwater.

Gebruik sandelhout olie in dag- en nachtcrèmes bij vette, droge en gebarsten huid. Het gaat het onderliggend bindweefsel versterken en je huid terug in balans brengen. Sandelhout olie kopen is een must omdat het de circulatie in de haarvaatjes gaat verbeteren en zorgen voor een mooiere gloed op je huid. Voor mannen die zich elke dag scheren is deze olie echt aan te raden. Sandelhout olie online kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Bestel het in onze webshop en jij kunt meteen genieten van deze natuurlijke, helende olie.

DE VERWERKING VAN SANDELHOUT

De sandelhoutboom kan tot wel 8 meter hoog worden en moet minstens 20 jaar oud zijn voor deze gebruikt kan worden om olie van te maken. De boom is te vinden in India, Sri Lanka, Indonesië en Azië. De olie wordt gedestilleerd uit verpulverd kernhout; oogt donkergeel en heeft een zoete, houtachtige geur. De kwaliteit van de olie is van groot belang. Bij ons kun je sandelhout olie online kopen op een eerlijke en verantwoorde manier gewonnen met het grootste respect voor de natuur.