Sinaasappel etherische olie

SINAASAPPEL ETHERISCHE OLIE, BIOKWALITEIT VAN DE HOOGSTE SOORT

Deze olie die gemaakt wordt van de koudgeperste schil draagt bij ons een biolabel. Eerlijk geteeld zonder pesticiden en met eerbied voor de natuur, de landbouwers en hun arbeiders.  Deze gouden appel olie; zoals men etherische olie sinaasappel ook wel noemt, gaat met zijn vrolijke geur desinfecterend werken. De geur van sinaasappel kan je gebruiken in ieder seizoen. Verfrissend zoet in de lente en zomer en zalig verwarmend in de herfst en winter.

Maak bruisballen met sinaasappel etherische olie voor een heerlijk geurend en ontspannend bad.

 

SINAASAPPEL ETHERISCHE OLIE KOPEN, WAT KAN HET OPLEVEREN ?

Ben je vaak angstig of ongerust? Slaapt je kleine dreumes niet goed en heeft hij of zij last van nachtmerries? Dan is het goed om met etherische olie sinaasappel aan de slag te gaan. Je kan het verdampen in de kamer waar je je bevindt of je kan enkele druppels sprenkelen op een tissue en dat dichtbij het hoofdkussen van je kleine dreumes leggen. We raden je niet aan om deze essentiële olie puur op de huid aan te brengen. Doordat het een citrus is, zou dat een irritatie kunnen geven. Verdun hem voor gebruik op de huid in een basisolie.

Op de huid zal etherische olie sinaasappel helpen. Blijf bij gebruik van deze olie enkele uren uit de zon. Het zou een reactie kunnen geven.

ETHERISCHE OLIE SINAASAPPEL KOPEN VOOR MEER SMAAK

Deze krachtige bio olie is bij ons te koop via de website. De olie is 100% eerlijk, natuurlijk en ecologisch verantwoord en kan jou en je gezin extra steun bieden. Maar ook veel plezier. Wat dacht je van een sinaasappeljenever? Voeg enkele druppels etherische olie van sinaasappel toe aan een fles jonge jenever. Gebruik als after dinner drankje of verwerk het tot magische cocktails.

Sinaasappel etherische olie kopen en zelf een lekker honinglikeurtje maken.

In onze shop op onze website kun je naast de workshops en opleidingen die wij geven de gehele productlijn vinden. De hoeveelheid en de samenstelling kun je zelf kiezen. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen en wordt het zo spoedig mogelijk bij jou thuisbezorgd.