Theeboom-olie

HET WONDERMIDDEL VOOR JE HUID, THEEBOOM OLIE

Bio Theeboom olie of tea tree olie wordt ook wel eens wonderolie genoemd omdat deze essentiële olie voor vele kwaaltjes kan worden ingezet.  Door verdamping ben je in staat om de lucht te zuiveren en mens en dier vrij te laten ademen.

Als ontsmettende olie toegevoegd aan wat azijn kan je hele oppervlakten in je huis smetteloos schoon krijgen. Ontdek hier hoe de Romeinen vroeger kruiden gebruikten om hun huizen te zuiveren van ziekten en kwade geesten.

Theeboom olie online kopen kan overal. Maar, de kwaliteit van de olie kan erg verschillen. Wij staan garant voor een zuivere olie die met respect voor de natuur werd geteeld en geoogst.

Theeboom olie kopen is een goed idee.  Ook in de shampoo industrie kent deze olie faam. Als beschermer en als hulp bij roos en vet haar is het een zeer effectief middel.

DE GESCHIEDENIS VAN THEEBOOM OLIE

De theeboom olie die van oorsprong alleen voorkwam op het Australische continent kent meer dan 150 verschillende soorten en levert naast zijn superieure olie ook prachtige bloemen. Nu wordt de theeboom op grotere schaal aangeplant voor gebruik in de geneeskunde en dierengeneeskunde. Vermengd in dierenvoeding bij zieke dieren zorgt deze olie voor bestrijding.

Deze olie is absoluut niet geschikt voor katten. Zij missen enzymen om deze olie in hun lichaam af te breken.

THEEBOOM OLIE KOPEN VOOR ZIJN ENORME GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

Verwerkt in crèmes en zalven zal theeboom olie jouw huid beschermen.

Bio Theeboom olie online kopen is eenvoudig. We zorgen dat we het makkelijk maken door een slimme indeling in onze webshop. Door middel van filters kom je bij de olie uit die perfect voor jou is.