Tijm olie

Tijm olie wordt gewonnen uit de bloeiende tijm plant. Zijn kruidige geur wordt verwerkt in tal van gezondheid en verzorgingsproducten. Tegenwoordig vind je tijm olie ook terug in Vegan en bio gerechten. Als krachtige smaakmaker, puur uit de natuur geeft deze olie een enorm gebruiksgemak.

Tijm olie kopen voor dierenverzorging. In dierenvoeding valt tijm olie niet meer weg te denken. Deze olie wordt in dierenvoeding verwerkt als bescherming tegen bacteriën en virale infecties.

Wij zijn erg trots dat we een bio olie als deze mogen verkopen in onze webshop. Wil jij ook genieten van deze krachtige olie? Binnen een week heb je via onze website de olie in huis en kun jij net als ons van deze heerlijke olie genieten. Tijm olie online kopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

DE ZUIVERENDE WERKING VAN TIJM OLIE

Tijm olie heeft een zuiverende werking op de luchtwegen. Het helpt bij pijnlijke hoest, longontsteking maar werkt vooral immuunsysteem stimulerend. Bij uitputting door ziekte en stress raden we je aan om tijm olie te verdampen. De kleine moleculen zullen je longen meer lucht geven waardoor je beter gaat ademen en nieuwe energie krijgt.

TIJM OLIE, BELANGRIJK VOOR AROMATHERAPIE

Tijm olie kopen voor jouw praktijk. Als pijnbestrijder bij reuma, spier en gewrichtspijnen kun je deze olie gebruiken bij volwassenen en kinderen. Ook bij wonden, wratten en psoriasis is het een fantastische hulp.

Meer inzicht in pijnbestrijding ontdek je in mijn vlog. De natuur als medicijn, pijnbestrijding

 

Tijm olie online kopen bij By Creosa. In onze webshop vind je de gehele productlijn. Elk product is voorzien van de meest belangrijkste informatie zodat jij meteen aan de slag kan.