Tijmolie

WAAROM JE TIJMOLIE ALTIJD IN HUIS MOET HEBBEN

Bio Tijmolie is te gebruiken voor zeer diverse doeleinden.  Bij stress, vermoeidheid en uitputting zal de geur van tijm je opmonteren en nieuwe energie geven. Beroemde parfumeurs gebruiken tijm als een extra prikkelend ingrediënt voor hun creatie. Tijmolie kopen is een goed idee. Deze olie laat zich makkelijk combineren met andere geuren zoals sinaas, citroen, geranium, den en theeboom.

 

DE VROEGERE TIJDEN VAN TIJMOLIE

De Romeinen en de Grieken gebruikten tijm om te roken tijdens ceremonies. Hierdoor kwam de tijmolie vrij en gaf het verzachting aan de ziel. Maar Hypocrates wist ook al dat tijm energie brengt en een grote hulp is bij hoest en luchtwegproblemen. Omdat het welig groeide en gratis was, werd het “antibioticum van het volk” genoemd. De Benedictijnen zorgden ervoor dat het in onze streken werd aangeplant en veelvuldig in kazen, bieren en vleesgerechten werd gebruikt. Tijm of tijm olie is vernoemd naar de thymusklier. Deze klier is een typische groeiklier die zorgt voor een sterk afweersysteem net zoals de olie zelf. Voor meer gebruiksgemak kan je tijmolie online kopen.

Ontdek hier hoe de Romeinen vroeger kruiden gebruikten om hun huizen te zuiveren van ziekten en kwade geesten.

Vele voordelen

Steeds meer mensen gaan tijmolie kopen en gebruiken bij het voorkomen van ziekten bij dieren. De werkzame stoffen van tijmolie leveren een natuurlijk product waardoor dieren niet langer synthetische medicijnen in hun dierenvoeding krijgen.

WAAROM TIJMOLIE ONLINE KOPEN BIJ BY CREOSA?

Tijmolie kopen kan overal. Maar, de kwaliteit van de olie kan erg verschillen. Wij staan garant voor een zuivere olie die met respect voor de natuur werd geteeld en geoogst.

 Een olie die breed inzetbaar en onmisbaar is. Tijm olie online kopen is een goed idee om jezelf te wapenen en te versterken.