Tijmsiroop

TIJMSIROOP ZORGT VOOR VERLICHTING

Tijmsiroop geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar smaakt heerlijk! Deze siroop bestaat uit natuurlijke bestanddelen die antibacterieel, helend en verzachtend werken. De siroop voelt heel zacht aan in je keel en verdrijft de pijn. Bij droge hoest, blafhoest, kriebel hoest of keelpijn raden we je altijd aan deze siroop te gebruiken. Tijmsiroop kopen om te gebruiken bij griep en verkoudheid zal je immuunsysteem helpen aansterken en een enorme boost geven.

Wil je graag een lekker kruidig brood bakken dat jouw immuunsysteem een boost geeft? Ontdek een glutenvrij en zeer eenvoudig recept.

WAAROM TIJMSIROOP KOPEN?

Tijm zet het lichaam aan tot het produceren van infectiebestrijders en antistoffen. De Romeinen en Grieken gebruikten tijm als hulp bij hoest en luchtwegproblemen. Het gaf hen lucht en de mogelijkheid om op een natuurlijke manier te genezen. Door de eeuwen heen werd tijm vaak in smaakvolle drankjes verwerkt. Maar, een feit is zeker. Nog nooit was een hoestsiroop zo lekker als de tijmsiroop van By Creosa. In onze webshop kan je gemakkelijk tijmsiroop online kopen.

WEG MET DE WINTERSE KWAALTJES EN STEMPROBLEMEN

Of je nu rilt van de kou in de winter met een zere keel of je hebt als zanger, zangeres, leerkracht of spreker keelpijn van het spreken opgelopen; bij ons kan je eenvoudig tijmsiroop online kopen.

Tijmsiroop werkt slijmoplossend bij bronchitis en hoest. De siroop verzacht de keel, versterkt de longen en gaat ontstekingen van de luchtwegen en de keel uit de weg ruimen.