Wie is Creosa ?

Creosa Govaers, een begrip in de wereld van kruiden en aromatherapie, begeleidt al meer dan 25 jaar klanten in eigen praktijk. Vaak gevraagd als rolmodel en spreker bij mutualiteiten, Hogeschool Antwerpen, PXL Hasselt, Kruidtuin Leuven en Erfgoeddag verschenen er al vier boeken van haar hand. “Koken met kruiden (extracten)”, “Creatief met kruiden en etherische olie”, “De natuur als medicijn” en “De thuisapotheek”.

 

Haar brede kijk en samenwerkingen met dokters, verpleegkundigen, apothekers  en professoren aan ZOL, K.U Leuven, Portavida, VZW Menos,  Braille liga, Het huis van Erica en diverse psychiatrische instellingen en rusthuizen geven steun en hulp over de grenzen van alle verzorging heen. 


Ook in de beauty sector wordt ze vaak om advies gevraagd. Ze werkt samen met schoonheidsspecialisten, kappers en voetverzorgers die alles inzetten voor een huid in balans.


Kernwaarden van By Creosa, the best of nature

Zuiver Hart

Zuivere intenties

Zuivere productenBy Creosa producten


Alle producten worden getest op uitzonderlijke zuiverheid. Geen enkele pesticide of toevoeging is terug te vinden in deze zuivere en energetische producten. Streng gecontroleerd door bevoegde onderzoekers staan By Creosa producten voor kwaliteit en worden ze gebruikt door therapeuten, apothekers, dokters en particulieren.