Wat wij voor jou kunnen doen.

Wat wij voor jou kunnen doen.

Holistisch. Altijd op zoek naar het waarom. Dat doen we bij By Creosa. Natuurlijk is het fijn om zalfjes te smeren tegen pijntjes en kwaaltjes. Maar, wat ben je ermee als je niet naar de kern gaat; naar de oorzaak.

Reconnect met jouw lichaam en ziel

 

Ben je bereid om je goed te voelen? 

Vaak zijn we in een vastgeroest patroon terecht gekomen. De befaamde vicieuze cirkel. 

Ik kan ervan meepraten. Jaren geleden werd ik door twee baarmoederlijke zwangerschappen pijnpatiënt. Mijn lijf geraakte niet meer uit de gestresste alarmfase en ik kwam bij een pijndokter terecht die mij drie keer per week inspoot met morfine en nog morfine meegaf voor thuis.

Het was voor mijn toen onmogelijk om een leven vol geluk, nieuwe ontmoetingen en een goede gezondheid voor te stellen. Het leven bestond uit een routine om overeind te blijven en dagelijks minimaal te functioneren.

Na een hele tijd begon de morfine eindelijk de scherpe kantjes eraf te halen en kwam de gedachte op "Als ik beter zou zijn, wat zou ik dan gaan doen?" Geloof mij, dit werd een enorm proces waar ik met mij geest door moest.

Tot ik tot de vaststelling kwam dat ik hier doorging zodat ik mensen zou begrijpen.

Begrijpen wat pijn is, wat depressieve gedachten zijn, hoe zwaar uitzichtloosheid kan zijn en hoe KUT het is dat je overal wordt weggestuurd met de boodschap. "Je zult wel overwerkt zijn" omdat mensen ofwel weigeren zich in te leven of emotionele intelligentie missen.

 

 

Voel je het al resoneren ?

Daarom, ga ik dagelijks op zoek naar het waarom. Kruiden hebben helende kwaliteiten van zacht voor de meest gevoeligen onder ons tot zeer krachtig. En krachtig is vaak nodig, want op die manier haal je de scherpe kantjes eraf en kun je weer normaal denken. 

Het wordt zwaar onderschat wat deze remedies met jou kunnen doen en wat ze in beweging zetten.

 

Al gaande weg ontdekte ik 

Dat kruiden die goed zijn voor maag en darmen helpen bij buikpijn, maagontsteking maar ook voor het verteren van emoties.

Dat etherische oliën die helpen tegen overvloedig zweten ook helpen om het juiste pad te vinden in plaats van te blijven doen wat je absoluut niet graag doet.

Dat ontspannende geuren voor het brein verwerkt in zalven pijn kunnen helpen doen verdwijnen.

Kortom, dat alles een geheel is. En dat het werkt!

 

Wat afgelopen jaren gebeurd is heeft niemand onberoerd gelaten en ik merk dat steeds meer mensen voelen dat wij doen juist is.

 

Samen met bezielde ondernemers dragen we de boodschap uit van en voor de gehele mens op aarde maar ook onze vanuit onze plaats in het universum.

Om te helen, te genezen, lief te hebben, plezier te maken en te zijn.

 

Wat doen wij voor jou?

 -Ben je op zoek naar natuurlijke producten voor jezelf, jouw praktijk om te verkopen.

Neem contact op met ons

info@bycreosa.com

+32 (0)475/31.23.92

 

-Ben je op zoek naar persoonlijke groei?

Ontdek het Myceliumnetwerk, een team van bezielde ondernemers die ondersteuning bieden op allerlei vlakken

 

-Ben jezelf een bezielde ondernemer en wil je het hele team leren kennen?

Schrijf je in voor een wandeling "Walk the talk"  en maak verbinding.

 

 


Nieuwere post

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd